суботу, 30 травня 2015 р.

Сила та Братерство

У вирішальний для країни час потрібно згадати про своїх справжніх побратимів, братів по зброї. Без відчуття істинного братерства та єдності, перемогу нам не здобути. Для нас, бійців підрозділу спецпризначення "Карпатська Січ", такими братами є полк особливого призначення "Азов" та бійці "Східного Корпусу".
  Наша єдність допомагає всім нам розгортати безкомпромісну боротьбу в усіх напрямках, як на східному фронті нашої держави проти окупанта, так і в тилу, центральному, прифронтовому та західному регіонах, проти ворогів України та вести бротьбу з проявами тероризму і сепаратизму.
   Полк "Азов", підрозділ "Карпатська Січ" та рота "Східний Корпус" є справжніми взірцями правого постреволюційного добровольчого збройного формування, де звичайні хлопці з радикальними ідеями та думками насиченими романтизмом перетворюються в елітних воїнів. 
  Історія має здатність повторюватись і саме в наших добровольчих загонах та формуваннях можна побачити відданість та дисципліну добровольців німецького Фрайкору, жертовність та любов до Батьківщини українських вояків УПА та підпільників ОУН, героїзм і хоробрість італійських загонів "Arditi" чи іспанських фалангістів. Це все не просто збіг обставин, ми і є нащадки героїв України та Європи і ми змушенні залишити після себе слід в історії, адже про нас історія зараз пишеться кров'ю найкращих синів України.
   Закликаємо всіх мужніх українців не бути байдужими і не проживати життя дарма, а натомість долучитися до захисту та творення нової України шляхом воїнів, а не свинопасів.
   Вступайте до лав правих формувань - підрозділу "Карпатська Січ", полку "Азов", роти "Східний Корпус" та несіть з нами службу захищаючи східні рубежі України від загарбників!
За матеріалами SvaStone

Немає коментарів:

Дописати коментар