понеділок, 24 лютого 2014 р.

Слава героям Майдану!

Небесна Сотня – це сучасні герої України, герої новітньої Української Національної та Соціальної Революції!
   Вони, як колись бійці УПА чи УСС, козаки Війська Запорозького чи жовніри Армії УНР, боролися за вільну, незалежну Українську Соборну Самостійну Державу. Ми, українці, їх ніколи не забудемо. Майже усім їм не виповнилось й 25, саме це нагадує героїчний подвиг крутянців. Їх було 300 проти 3000, теж молодих хлопців і дівчат, які поклали своє життя за нашу свободу. Їх намагалися забути, але наш народ ніколи не забуває своїх героїв. Як і в сучасній Україні.
   Наш народ повстав проти бандитської українофобської корумпованої влади і, переміг, але перемога далася дуже важко. Ми були декілька разів біля поразки, але ми витримали. Ми велика українська нації. Нація – переможців! Українці – нація Святослава Хороброго і Данила Галицького, Петра Сагайдачного та Івана Мазепи, Миколи Міхновського та Нестора Махна, Романа Шухевича та Василя Симоненка. Нас, українців, намагалися зробити рабами як народ Білорусі та Росії, однак ми повстали й вибороли собі свободу! Але це далеко не перемога, це тільки  початок на великому шляху побудови дійсно Української Держави.
  Ми, нація яка не капітулює! Ми переможці! Ми це довели своєю кровю і потом. Тепер, будемо на це сподіватись, Національні Революції будуть відбуватися і в інших країнах, де існує антинаціональний диктаторський режим.
   Герої Небесної Сотні, ви навічно у наших серцях, ви – Герої України, вашими іменами будуть називати вулиці, їх будуть боятися вороги, ви навічно увійшли до історії України та Європи, як визволителі.
  Нині, маємо передати хвилю революції народам Росії та Білорусі, яких надихнув наш Євромайдан, наша Єврореволюція. Брати білоруси і росіяни, ви маєте бути вільними. Ви також маєте право на повалення режимів Луко-Путіна. Все, про що ви мрієте, лежить перед вами. Вам залишається тільки протягнути руки й взяти.
   Ми, українці, воїни світла, які борються з дияволом!
Ляпіс Трубяцкі – Воины света
   Не маємо права більше скиглити, наш час діяти настав. Тому, поступ нації, яка протягом століть була під нищівним тиском ворожих окупантів, буде тривати так довго, до поки українці не запанують не тільки у своїй сторонці, а й на всьому пострадянському і європейському просторі.
   Слава Україні! – Героям Небесної Сотні Слава!
Автор – Павло Ковальов

Немає коментарів:

Дописати коментар