неділю, 1 лютого 2015 р.

"Навароссії" не існує, є лише Україна!

Напевно, багатьом людям, навіть Українським патріотам, за буденним життям, сімейними та професійними справами лишається не так багато часу на пошук інформації і осмислення того, що відбувається зараз на сході – Донецьку, Луганську і неконтрольованих Українських землях біля них. Навіть військові, що б’ються там за нашу землю і мир для Українців Донецької і Луганського країв та безпеку решти Українців у тилу, не завжди чітко уявляють, що ж там відбувається у цих республіках.
   Ніяких республік насправді не існує. Явища, що називають Новороссия, ДНР та ЛНР не мають ознак ані державності, ані сепаратизму (не дотягують). Ніякої самобутності, ніякої самостійності вони не мають. Виплати отримують з України, воду, світло, тепло – теж. З нею і воюють. Ані власної культури, ані мови, ані єдності між собою там не спостерігаємо. Те, що вони називають культурою чи традиціями яскраво демонструють їхні весілля – п’яні збочені дебоші. Їхня самобутність – це тільки ненависть до мало не всього світу, а особливо України.
   Жодних власних армій ці збіговиська не мають. Їхня армія – це купка мародерів, з якою пліч-о-пліч воює армія РФ. Війна, яку розв’язали проти нас, користуючись моментом політичної нестабільності після краху влади Януковича – це війна артилерії. Основний фактор цієї війни – артилерійські обстріли. Зіткнення піхоти зі стрілецькою зброєю – рідкість. Такі воєнні епізоди були під час утримання позицій у Донецькому аеропорту та під час штурму будівель. Загалом – це рідкісне явище.
   Кожному має бути ясно, як ясно військовим, що шахтар чи офісний менеджер не здатний миттєво опанувати оперування реактивною системою залпового вогню “Град” чи важкою вогнеметною системою “Буратіно” на базі танка. Це важка артилерійська зброя, смертельну дію якої відчувають на собі солдати ЗСУ, Національної гвардії України, батальйони МВС, добровольчі формування і що найбільш трагічно – мирні Українці.
  Саме такою зброєю війська РФ обстрілюють Українські позиції і населені пункти Донеччини і Луганщини. Саме такою зброєю 13.01.2015 p. під Волновахою були вбиті пасажири автобуса і численні жителі Маріуполя 24.01.2015 p. серед яких навіть кількарічні діти.
   Це справа рук професійно укомплектованих досвідченими військовими розрахунків важкої артилерії. Це вже підтверджено численними доказами у ЗМІ і соцмережах – Українців вбивають безчесні тварини – регулярні війська дикої і спраглої до крові московської держави. Без жодного почуття сумління, без жодного співчуття…
   Без жодної військової честі чи совісті вони зі своїми прихвоснями-“ополчєнцамі” звинувачують у своїх смертних гріхах – убивстві Українців – самих же Українців. Вони знімають на відео, хизуючись, понівечені тортурами трупи наших героїв, що боролись не за щось чуже і не за винагороду, а лише за безпеку своїх осель і сімей та мир для донецьких і луганських співвітчизників. Обов’язковою умовою цього миру є відсутність на сході України чужих військ і злочинців, які стали на їх сторону. Інакше – вся Україна запалає вогнем смертей і руйнувань, спричинених ненавистю москалів до всього Українського і до моралі, вищої за їх примітивну варварську мораль – захопити, пограбувати, знищити.
   Прикриває ці ганебні нелюдські злочини купка низьких і підлих міністрів народних республік і апалчєнцов, яких набрали серед місцевих і присланих з РФ бомжів, алкоголіків і асоціальних елементів. Їм вручили автомати, стрічки і обіцянку грошової винагороди за сопротівлєніє украм.
   Саме місцеві зазомбовані московською пропагандою люди поширюють нісенітниці про “каратєлєй”, що вбивають своїх же співвітчизників з неясної причини. Саме вони використовують у якості доказів цих нісенітниць убитих ними ж Українців і їхні поруйновані будинки. Саме ці люди проголошують народне бажання відокремити Українську Донеччину і Луганщину від України, аргументуючи це тими ж доказами – смертями, що на руках них самих і військових РФ, чиї шеврони, посвідчення, артилерію і танки уже десятки або навіть сотні разів ми спостерігали на території України. 
   Звісно, для них це не аргументи. Вони оголошують це брехнею "кривавої фашистської хунти", оскільки самі знають реальний стан речей. Вони чітко усвідомлюють своє завдання – спричинити якомога більше кривавого хаосу Українцям, а особливо жителям Донеччини і Луганщини, які тепер хочуть лише одного – миру у своїх оселях та на вулицях і спокою від терористичних банд і ворожих обстрілів.
   У Донецьку ж відбувається повний хаос. Банди терористів, серед яких Оплот, Народная полиця, Батальон Восток та інші, ділять райони, якими вони заправляють. Вони грабують і визискують підприємців, продавців на базарах і простих людей. 
   Вже давно ми перехоплюємо розмови цих угруповань, до яких звертаються прості донеччани і просять повернути своїх рідних, яких ті просто забрали.
   На блокпостах ці терористичні угруповання відбирають у мирних жителів автомобілі, гроші, документи і мобільні телефони. Те, що відбувається у Донецьку – цирк. Кривавий цирк. Для донеччан організували цілу виставу з фальшивою республікою. І все у ній фальшиве: фальшива незалежність, фальшиве керівництво, фальшива поліція, фальшива самостійність і фальшиві ополченці-захисники. Люди, які повірили у цей театр абсурду мають шанс дуже швидко зрозуміти, що денеерівці – це звичайні московські наймані бандити і злочинці, завдання яких – сіяти хаос і горе для прикриття банального і віроломного військового вторгнення РФ в Українську державу. Але цей шанс – єдине, що ми, Українські військові, маємо намір у наших донецьких і луганських братів забрати. Це огидне збіговисько найманих злочинців, окупантів і вбивць буде викинуте з Донбасу, або просто знищене.
Автор – побратим "Вирій"

Немає коментарів:

Дописати коментар