понеділок, 1 лютого 2016 р.

Життя націоналіста – це боротьба

Життя Nаціоналіста – це боротьба! Боротьба з ворогами Nації, з ворогами Iдеї і, найперше, з самим собою. Коли ми говоримо про боротьбу із самими собою, ми маємо на увазі: свої шкідливі звички, власні лінощі та егоїстичні бажання...
   Нас не лякає Боротьба! Навпаки, ми з готовністю приймаємо виклики Життя і з радістю кидаємось проти течії. «Не знаю нічого гидшого, як юнак в лакерах, молода здорова людина, син народу, що корчиться в лютих муках, людина, яка думає тільки, що ввечері танці. Ану, трохи аскетизму, трохи пориву і уміння відмовити собі в ласощах життя в ім'я вищої цілі. Героїзм доконується не тільки на війні, а і в щоденному житті...», – це слова Олега Ольжича, що були написані в середині ХХ ст. і вони до сьогодні не втратили своєї актуальности.
   Але не тільки готовність з головою поринути у вир Боротьби визначає Nаціоналіста. Найважчою частиною нашої Боротьби є Самогартування. Вишколення свого Духу і тіла, ось та, непомітна, риса, що виділяє нас Nаціоналістів з-поміж мільйонів інших людських індивідів. Кожна хвилина нашого Життя присвячена покращенню нас самих і через це самопокращення ми вдосконалюємо наш вид. В той час як інші дивляться телевізор, п’ють пиво і займаються чорт знає чим ще, ми тренуємось. Ми відвідуємо спортивні зали, ми ходимо на вишколи, ми займаємось спортом вдома.
   Ми усвідомлюємо, що "кожна наша вада в десятки разів помітніша, ніж вада простої людини, не приналежної до Nаціоналістичного руху"!
   Ми знаємо, що тільки "безстрашність, мужність, хоробрість, Дух Воїна  становлять силу", а ці риси притаманні тільки борцям...
   Ми готові до Боротьби, ми зневажаємо своїх ворогів і палко любимо свою Nацію!
   Ми впевнені, що доброму воїнові "ти повинен" звучить приємніше, ніж "я хочу" і тому ми наказуємо собі: «Боротись, щоб перемогти!».

Немає коментарів:

Дописати коментар