суботу, 30 листопада 2013 р.

Останній бунт

Ось уже 10-ту добу триває 2-й майдан, #Євромайдан, 10 діб на холоді й морозі, під дощем, снігом та без нормального харчування, без сну та під постійними атаками беркутів, тітушок та іншої мразі люди стоять, стоять за Ідею – справді вільну Україну.
  Проте за весь цей час стало справді зрозуміло, що заклики аполітиків про буцімто аполітичний Майдан – це брехня. Ці виродки вивели людей на вулицю, роз’ятрили їх гнів до влади, але коли акаби почали розганяти мітингувальників, то вони як миші, як останні покидьки втекли! Хто тепер буде відповідати за розтрощені голови, за зламані руки й ноги, побитих студентів, дівчат, жінок, за дівчину, котра померла! Померла через тих безхребетних хробаків! Померла ставши справжньою героїнею, символом боротьби, запаливши безмежну звірську ненависть до режиму та його собак!
   Люди повелись на брехню придурків, повірили, що можна робити революцію без політики, що політики нічого не вирішують. І що? Де був Мустафа, Руслана, Соболєв і всі інші організатори Майдану, коли о 4-й ранку “Беркут” почав розгін, почав бити людей, стягувати по сходах дівчат за волосся, розбивати голови усім підряд!
   Де ж були ці кляті організатори?! Де була їх брава охорона?! Аааа! Важко зараз писати. Стільки всього хочеться сказати! Де ділись мільйони українців, котрі вічно незадоволені режимом, обсирають кожен крок влади?! Сиділи вдома…
"Беркут" жорстоко розігнав #Євромайдан у Києві
   І тут справді слова «Байдужість вбиває!» стають грізним нагадуванням про те, що іноді потрібно чимось пожертвувати, іноді потрібно зробити вибір – забити на пару, на роботу, не піти в кіно і так далі. Але суть в тому, де були всі?! Невже всім так начхати на майбутнє, на те, що дітей б’ють якісь уроди в касках! Чи для того, щоб усі підняли жопи з крісел треба дві-три сотні убитих?!
   Та найгірше те, що за рік-два ніхто не згадає про тих, хто боровся до кінця за їх майбутнє, за хлопців, котрі зараз сидять в СІЗО, про дівчат, котрих побив “Беркут”, про всіх, хто не спав, мерз, але тримався, не здавався, боровся у нерівному бою із ворогом!
   Я не буду закликати нікого виходити сьогодні на акцію. Всі хто прийдуть, уже про це знають, усі інші – навіть незважаючи на вашу байдужість та бидляцьке ставлення до майбутнього Нації, ви залишаєтесь її частиною, тому ми – українські націоналісти будемо боротись і за вас!
   Навіть якщо нас буде мало, навіть якщо ми усвідомлюватимемо, що це вже кінець! Якщо так, то нехай це буде кінець ери байдужості та початок ери боротьби! Нехай це буде героїчний чин! Нехай це буде наш останній бунт за Україну – найдорожче, що в нас є!
   Слава Україні! Слава Нації!
Автор – Андрій Цибульський

Немає коментарів:

Дописати коментар