четвер, 22 січня 2015 р.

Священна війна, а не мирний хаос!

   Священна війна, а не мирний хаос! Це те, що зараз конче необхідно для порятунку Української Держави!
   Консервація конфлікту на Сході, котру по домовленості з Путіним проводить Порошенко, коштувала нам, не багато не мало, невиправданих втрат, посилення угрупування окупантів, остаточних втрат території, а найголовніше поразки Національного масштабу.
   Ми, а не наші нащадки, повинні відвоювати загарбані ворогом землі! Тим часом держава продовжує деградувати, а олігархи збільшувати статки. Економіка на грані повного краху, репресивні органи в рази міцніші ніж за часів Януковича, ЗМІ під повним контролем великого капіталу. Це не паніка і розпач, це тверезий та холоднокровний погляд на екстремальну ситуацію, котру суспільство вже звикло не помічати.
   Наразі питання нашого виживання, його ключ та вирішення лежить у війні. Війні котру починають забувати та з якою змирились. Війні яка лише почалась...
   Єдине чим можна визначити успіх в національно-визвольній боротьбі яку, попри все, веде український народ - це кількість вбитих ворогів, а не кількість підписаних папірців на черговому круглому столі, де голова держави тисне криваві руки винуватця смерті наших друзів, батьків, синів та братів. А чи не бере він на себе тоді частину нашої крові та частину відповідальності на себе? Відповідь очевидна.
   Ми не просимо багато, ми просимо лише не заважати звільнити нашу країну від окупації, адже така війна Священна! Влада стоїть на заваді, а це означає, що рано чи пізно, і байдуже скільком нашим побратимам доведеться сісти або ж бути закотованими псами режиму, нація звільнить Україну!
За матеріалами РЕВАНШу

Немає коментарів:

Дописати коментар