середу, 1 жовтня 2014 р.

Націоналістичний жовтень

Наш виклик відбудеться на Марші 14-го Жовтня!
   В першу чергу, ви маєте бути одягнені зручно та зі смаком. Реваншисти надають перевагу чорним сорочкам, адже чорний – це колір заперечення, виклик сучасному світу та ворожому суспільству. Із суто практичної точки зору, чорний одяг та маска допоможуть вам на суді, та стануть хорошим аргументом вашої не причетності до якоїсь суспільно корисної дії. Зручні кросівки та проста чорна "кенгуру" найзручніший одяг під час вуличних протистоянь, а нам потрібно враховувати, що акція, на якій будуть присутні тисячі найкращий представників нації, може закінчитися дуже несподівано для олігархів, що застосують всі сили аби згасити вогонь повстання.
   Дуже часто, міліціонери в штатському, що для більшого маскування можуть прийти навіть зі своїми дітьми, починають обурюватися чому ви ховаєте обличчя, чи ви раптом не провокатор і, що акція у нас суто мирна.
   Наївні жінки перед похилого віку, що легко ведуться на подібні елементарні психологічні маніпуляції і схильні до масової паніки, підхоплюють вимоги працівника нелегального бандформування МВС і можуть здійняти цілий ґвалт аж до бійки, кидаючись на юних патріотів з кулаками і вимогами зняти маску. Найкраще це звичайно, впізнати та ліквідувати міліціонерів до запланованого заходу або ж проводити їх в такому форматі де вони будуть одразу виділятися.
   Нашим завдання є викорінити ліберальний стиль акцій в реаліях української політики. На вимоги стриманості ми маємо відповідати безкомпромісним радикалізмом і лише так українці зламають комплекс заляканої отари. Ми вже маємо досвід масового героїзму але нам потрібен досвід масової індивідуальної самоповаги. Українець має почувати себе князем, незалежно від соціального статусу та суспільної ролі. Скромні нації залишаються скромними колоніями агресивних імперій.
  Наша тактика – чорна хвиля революційної дії. Масові та болючі удари по системі приведуть до збою її апарату. Українцям вдалося скинути слабку та понівечену підводними течіями вертикаль влади невдахи Януковича. Революціонерам доведеться протистояти лицемірству лібералів, страху обивателів, російському фактору та злочинному олігархату. Але спочатку треба перевірити наші сили та міць наших колон.
   Всіх не байдужих українців та патріотів чекаємо 14-го жовтня, Парк Шевченка, 18.00, чорні прапори Реваншу!
Автор – Чорний Пацюк

Немає коментарів:

Дописати коментар