понеділок, 20 жовтня 2014 р.

Роздуми про контрреволюцію

Нікчемні люди потребують ідолів, вождів, лідерів, наказу, перспективи, стабільності, надії. Вони не здатні на подвиг, чудо чи самопожертву. Вони не вірять власним очам (або самі себе дурять), але вірять ЗМІ, громадським діячам, знаменитостям і штучним героям.
   Вони завжди не доводять справу до кінця, ховаючи свою слабкість, лінь, боягузство, тупість за ширмою людяності, законності, якихось штучних цінностей, типу гуманізму.
Звісно, легше тупо виконувати чиїсь накази ніж взяти відповідальність на себе. Будучи імпотентами і пасивами Духу, мріють всіх оточуючих загнати у стійло, як у себе. Не маючи Мрій, Ідеї і Цілей, готові всіляко опиратися боротьбі кращих!
   МИ МАЄМО ВИЗНАТИ, КОНТРРЕВОЛЮЦІЯ ПЕРЕМОГЛА!
 І не завдяки діям влади, а завдяки бездіяльності, пасивності, наївності чи продажності суспільства, його широких мас. Адже жодну Революцію не зробить кілька тисяч вовків серед 40 мільйонів "свійських тварин". Війна чи АТО, чи чиясь узгоджена з двох боків постановка, коли гинуть сотні кращих, а хтось робить собі статки, піар чи добуває посад.
   Так от, така ВІЙНА триватиме ще ДУЖЕ ДОВГО. Шкода хлопців – добровольців і мобілізованих, шкода їх родини. Але це плата за наївність і шаблонне мислення. Хтось вклав в голови патріотам, що зовнішній ворог найстрашніший, і все зміниться тільки після перемоги над ним і понеслось. Нація отримала Ціль, олігархи і чиновники - надприбутки, влада і система в цілому отримали безстрокову індульгенцію своїх гріхів і обіцянку НЕ РОЗПЛАТИ, а того, що змін і кари НЕ БУДЕ.
   ВСЕ зміниться докорінно ЛИШЕ коли бійці (адже зараз лише озброєні групи можуть щось змінити) повернуть свою зброю вбік Печерських пагорбів і звільнять Київ, а з ним і всю Україну від цього олігархічного, корупційного, продажного кодла, що тримає нас у рабстві. Коли кожен усвідомить, що ворог, зрадник, мусор, прокурор, чиновник – НЕ людина, що у нього нема родини, не треба пробувати його зрозуміти, стати на його місце, увійти в положення чи пробачити – лише тоді ВСЕ ЗМІНИТЬСЯ! 
   НАЦІЯ постане і переможе! 
Краще втратити (тимчасово) Донбас, але врятувати Україну, ніж утримувати Донбас ціною постійних жертв серед патріотів, при цьому віддавши Україну в руки зрадників і ворогів! Бо чи треба було смертей на Майдані, на Донбасі, щоб все залишилося як було (лиш кільки рил змінилося біля кормушки)? Нам важлива площа України? Чи якість наповнення? Реальні зміни чи балачки про те, як все зміниться (колись) на краще?
   P.S. Нині, українські націоналісти все краще розуміють, чому убили САМЕ Сашка Білого і, що продовження Революції НЕ буде!. Не знаю на, що розраховують зрадники та Юди по смерті. Як не кайся і не молися – 30 срібняків не пустять до Раю!

Немає коментарів:

Дописати коментар