суботу, 12 травня 2012 р.

Націоналістична офензива по-грецьки

   Не можливе сталося! "Я скажу всім вам одне: Veni, vidi, vici!", – ось так слова великого Гая Юлія Цезаря "Прийшов, побачив, переміг!" нещодавно прозвучали в Греції з вуст лідера ультраправої партії "Золота Зоря" (грець. Χρυσή Αυγή), що увійшла до грецького парламенту за результатами виборів 6 травня 2012 р, набравши рокордні 7% голосів.
Прапор "Золотої Зорі" – чорний меандр на червоному фоні
   На прес-конференції, стоячи на подіумі, лідер грецьких націоналістів Ніколаос Міхалоліакос зухвало вигукнув: "Ви паплюжили мене, ви затикали мені рот, а я виграв". Але ж правда, сьогодні треба бути істинним Гаєм Юлієм Цезарем, щоб всупереч інформаційній блокаді, а частіше – всупереч постійним нападкам і наклепі, будучи відвертим націоналістом, зуміти увійти в законодавчий орган країни. Той день, 6 травня, став по-справжньому історичним днем ​​для країни: грецькі націоналісти не отримували місць в парламенті з 1974 р.
  І, схоже, "Золота Зоря" збирається увійти в парламент не як запрошений гість, а як повноправний господар – господар своєї країни. І цей титул дається не тільки по праву походження, його потрібно завоювати і зуміти нести гідно. Ватажок повинен вести себе відповідним чином у будь-якій ситуації, навіть самої незначної, він повинен невпинно демонструвати свою волю і силу, інакше це зробить хтось інший, оскарживши тим самим його право на лідерство. Це знає і ватажок вовчої зграї, і цар великої імперії, бо для всіх правила єдині.
Булє тон Еллінон – грецький парламент
  Ніколаос Міхалоліакос, знехтувавши всі правила політкоректності і вигоди політики угодовства, шокує ліберальну публіку відвертими заявами. Коли лідера "Золотий Зорі" запитали про те, яким буде його перша дія в парламенті, він відповів: "Прибрати всіх нелегальних іммігрантів! Геть з моєї країни, геть з мого дому!", А на запитання, які саме дії він має намір вжити для цього, Ніколаос Міхалоліакос зухвало обірвав: "Увімкніть свою уяву!".
   "Золота Зоря" вже з першого дня поставила себе так, щоб змусити ворогів і базік поважати себе. Коли Ніколаос Міхалоліакос повинен був почати свій виступ на прес-конференції, один з представників "Золотої Зорі" зажадав репортерів піднятися зі своїх місць: "Всі ви маєте засвідчити свою повагу лідеру партії. Більше того, партія вимагає від журналістів трансляції промови Ніколаоса Міхалоліакоса в прямому ефірі, а інакше вам доведеться покинути захід." На заперечення обурених журналістів була дана проста відповідь: "У нас так прийнято".
Прес-конференція Ніколаоса Міхалоліакоса
   "Ми будемо боротися за вільну Грецію, вільну від іноземних кредиторів, від рабства боргової ями, горду і незалежну... Ми будемо боротися за Грецію, яка не буде більше соціальними джунглями з мільйонами іммігрантів, яких звозять до нас, не питаючи", – сказав Ніколаос Міхалоліакос. Саме тема боргової ями, а точніше угоди з Євросоюзом і Міжнародним валютним фондом про надання Греції фінансової допомоги в обмін на заходи бюджетної економії, і стала центральною на минулих виборах. Партії правлячої коаліції зазнали фіаско, не набравши потрібної кількості мандатів для абсолютної більшості, при цьому радикали, як праві, так і ліві отримали хороші результати.
   В оточенні міцних хлопців у чорних сорочках, лідер "Золотий Зорі" ходить вулицями Афін, викрикуючи "Брехуни!" і "Вам повинно бути соромно за вашу брехню!" на адресу іноземних журналістів. "Греція – це тільки початок!", – прокричав він їм і додав: "Ви знаєте про що я говорю!". Однак заява партійного лідера – це не просто красиві слова. Всією своєю діяльністю, кропіткою і добре поставленою роботою "Золота Зоря" доводить свою здатність взяти відповідальність за долю країни. Не питаючи чийогось дозволу і не чекаючи кращих часів, активісти "Золотий Зорі" патрулюють вулиці, "вгамовуючи" непокірних мігрантів і захищаючи своїх співгромадян, не обмежуються закликами вивести країну з убогості, а самі регулярно розвозять продукти харчування незаможним і знедоленим.
Смолоскипна акція "Золотої Зорі"
   "Ми віримо в нашу расу, ми віримо в велич нашого народу. Іммігрантів навіть не перевіряють на наявність хвороб. Якщо грек відчуває, що йому виходить небезпека від іммігранта, то я виправдовую того, хто захоче відновити справедливість. Ми дали їм цивілізацію, ми дали їм усе, а вони вбивають і ґвалтують нас", – заявив Ніколаос Міхалоліакос в кінці своєї прес-конференції.
   Проблема імміграції в Греції стоїть особливо гостро, зокрема, через те, що багато приїжджих з мусульманських країн (Туреччини, Лівану, Єгипту, Іраку) бачать в цій країні транзитний пункт, зручний для в'їзду в країни ЄС. "Золота Зоря" хоче вирішити проблему з нелегальною імміграцією самим кардинальним чином - замінувати кордон і встановити електричні огорожі. Цей захід, зрозуміло, не буде гарантувати життя нелегальному іммігранту, що бажає дорватися до кращого життя, але, очевидно, дуже ефективна для забезпечення безпеки корінного населення Греції. Але хіба господар не має права захищати свої володіння? – Відповідь однозначна – має!
Марш непокори уряду активістами "Золотої Зорі"
   Українці, як і греки, мають збагнути вже сьогодні, що країною мають керувати лише представники білої раси, українці, які не будуть брати хабарі, популяризувати африканську чи азійську культуру, продавати землю іноземцям. Українці мають повстати як греки, і довести всім, що Європа починається з берегів Дніпра, що Україна, може стати новим економічним тигром, але за умови ліквідації злиднів, олігархії, корупції та нелегальних іммігрантів. Тоді, Україна зацвіте націоналістичним ренесансом!
   Слава нації!
Автор – Денис Ковальов
(світлині взяті з сайту modus-agendi.org)

2 коментарі: