пʼятницю, 30 серпня 2013 р.

Дерево смерті

Перед українцем який цікавиться питаннями організації нашого суспільства одразу постає багато питань на які чинна владорююча політична система має тільки брехливі відповіді, зокрема:
- Яка реальна потужність нашої економічної системи?
- Чому не діє принцип - "Україна для українців"?
- Чому той хто добросовісно працює – недобросовісно забезпечується життєвими умовами? 
- Як сталося що кримінальні угрупування заволоділи всією повнотою влади в Україні?
- Що буде з українцями в Україні з даною динамікою історичного розвитку?
   Та багато інших запитань відповівши правдиво на які ми отримаємо невтішні висновки. Далі так жити не можна і в даній статті я спробую запропонувати варіант боротьби з діючою владарюючою системою. Боротьба повинна мати наступні ознаки: бути максимально ефективною, безпечною, адаптованою до наявних мінімальних стартових можливостей.
  Якщо ми правильно зрозуміємо саму систему то ми зможемо підібрати найкращі методи впливу на цю систему щоб вона розвалилася як картковий будиночок і наша боротьба не нагадувала бій з вітряками.
   Всю владну систему таких угрупувань як ПР, КПУ, фінансові групи Коломойського, Фірташа, Ахмєтова, Пінчука та інших що організовано паразитують на нашій нації та землі можна зобразити у вигляді дерева – "Дерева Смерті", " корені" якого глибоко пронизують всю нашу українську економічну та суспільну сутність де і беруть свої сили зокрема фінансові які потім через "крону" – (парламент, уряд, секретаріат президента) дають свої плоди у вигляді – мовний закон, пенсійний і вся інша законодавча система яка повинна зробити допуск до фінансової системи живлення "кореневої системи Дерева Смерті" і заборонити цей доступ всім іншим.
  Тому, повинно бути зрозуміло, що боротися з тільки "плодами" цього "Дерева Смерті" неефективно тому що воно є постійним джерелом аналогічних "плодів" які до того-ж є формально законними та їх життєвість забезпечується судовими та правоохоронними органами. Потрібно – різати корені "Дерева Смерті", та формувати власне "Дерево Життя" – (націоналістичний устрій), тому, шановний українець – свої зусилля необхідно спрямувати на створення потужної економічної системи українців-патріотів, перебрати всі можливі варіанти по створенню бізнеса, зупинитись на дієвих і працювати поки є ще можливість, адже логічно що економіку в Україні повинні контролювати лише українці, подивіться в топ-100 найбагатших в Україні, багато там українців-патріотів?
  Трохи історії, не будемо далеко заходити, почнемо з 1991 р. багато патріотичних груп вели боротьбу у "фінансовому полі"? Ні! Поки ті хто сьогодні при владі купляли та вбивали за базари, заводи, ресторани, фабрики, родовища, крісла з владними повноваженнями  патріоти проводили мітинги та говорили про чесність та справедливість (як правило) – результат маємо сьогодні, або фізично боролися за щось інше. 
  Тому, в арсеналі боротьби патріотам потрібно використовувати і боротьбу за джерела фінансування і в комплексному поєднанні з іншими видами боротьби (ідеологічний, інформаційний, політичний, правовий, інші) це повинно привести до справжнього добробуту українців в себе вдома.
   Слава Нації!
Автор – Іван Мельник

Немає коментарів:

Дописати коментар