понеділок, 25 січня 2016 р.

Поміж двох вогнів

Дуже часто серед українських націоналістів виникають дискусії з приводу того, яким шляхом має піти права Україна, яку ми неодмінно здобудемо, адже нинішньому антинародному режиму залишось недовго.
   Україна, яка знаходиться між двох цивілізацій та світів: необільшовицькою Московією у вигляді путінської еРеФії та толерантним євросовком під вивіскою ЄС, має йти тільки третім шляхом. Жодних спільних дій ні з тими, ні з іншими.
   Ми розуміємо, що Східна і Західна Європа ментально все ж таки суттєво відрізняються. Такі країни, як Польща, Чехія, Мадярщина, Словаччина, Литва, Латвія, Естонія ніколи не сприймуть всю цю антилюдську толерастію, хай Брюссель хоч знищить їх країни економічно повністю, як нещодавно Грецію.
   Так само цю антилюдську толерастію ніколи не сприйме Україна. Єдиний шлях, яким може йти Україна - це Балто-Чорноморський Союз або так зване Міжмор'я. Це єдина альтернатива двом таким різним, але в той самий час однаковим режимам. Щоправда, назва Балто-Чорноморський Союз може стати навіть умовною. Ми впевнені, що цим шляхом готові будуть піти також балканські країни, які в силу глибокої консервативності і релігійності, яка панує в їх країнах, також не сприймають брюссельський режим. Мова йде про хорватів, сербів, словенців, болгар, ну і в якісь мірі про вищезгаданих вже греків, які з Брюсселем на ножах. Але говорити про Балкани зі стовідсотковою вірогідністю ми не можемо, адже між тамтешніми народами дуже складні стосунки.
   Також треба не забувати про Білорусь, яка хоч і живе в стані внутрішньої окупації режимом батьки Лукашенка, але має з нами братські стосунки, а також про Грузію, Молдову та Фінляндію. Отже, єдиний шлях, яким може йти Україна - це Балто-Чорноморський Союз. Союз, який буде створено на противагу Москві і Брюсселю, і об'єктивно кажучи, економічний потенціал панувати в ньому мають лише дві країни - Україна і Польща.
Автор - Дух Воїна

Немає коментарів:

Дописати коментар