середу, 3 лютого 2016 р.

Вільна Україна - сильна Європа

Тільки найсильніші отримують привілеї та нагороди! Сила - це комплексний термін. Гострий розум, відвага, мужність, повна самовідача, залізна дисципліна, вміння контролювати себе - ось що ми розуміємо під словом "сильний"...
   Біла раса в занепаді, не тому що вона слабка, а тому що вона й зовсім не веде будь-якої боротьби. Летаргічний сон охопив її. Немов м'яка та тепла ковдра вкрила ці землі. Нульове усвідомлення сьогодення: "Краще солодка брехня, ніж страшна правда", - вислів, який чудово ілюструє сьогоднішню Європу. Так було не завжди. Крім вічних змін, нічого вічного не буває!
   Вороття немає - мультикультуралізм та демократія вже відживають свої останні роки. Це не символічні слова аби підняти вам дух - це констатація факту. Тут вже не стоїть питання, чи впаде "сьогоднішня" Європа, питання стоїть - коли? Гірке усвідомлення тяжкої правди в очах звичайних європейців - нас цінічно одурили та використали. Нарешті до всіх нас надходить усвідомлення. Ми локомотив, який тягне за собою баласт. Так, ми взмозі тягнути цей баласт - народи Близького Сходу та Африки - та чи потрібно це нам?
   Ми вклинились в життя кольорових, порушивши таким чином Божественний Задум, що спричинило за собою колосальні демографічні зміни на нашій планеті. Ми посилаємо загони кваліфікованих медиків, які ризикують своїм здоров'ям та життям, для порятунку диких племен в Африці. І зараз Африка страждає від перенаселення. Ми проявляємо гостинність та дозволяємо іншим народам жити на нашій землі і навчатися в наших університетах. Але якщо ці народи не стурбовані проблемами своєї власної країни та народу, то в чому ж можна дорікати білих?
   Ми дивимося на сьогоднішні події стурбовано, але з переконаністью, що все ж ми зуміємо вистояти цю навалу. Європейське падіння триває вже багато років і схоже, що скоро непримінно буде взлет. Безсумнівно, попереду важкий час, але ми зробимо це...
Автор - Друг Арій

Немає коментарів:

Дописати коментар