неділю, 17 травня 2020 р.

Здорове суспільство зароджується у традиційній родині

Яка різниця між близькими стосунками й далеким знайомством? — Спільна репутація та прийняття! Деякі явища, які відбуваються з родиною у суспільстві сьогодні виглядають доволі сумно.
   Між тим інститут сім'ї намагаються всіляко дискредитувати. Безліч організацій і окремих людей воліють накинути українцям сторонні цінності, які шкодять традиційній родині. Але те, що ми створюємо сьогодні — буде дорожньою картою для наших дітей завтра, і вони будуть оцінювати наш досвід.
   Як вони оцінять його? Куди поділися притаманні нашій нації: непохитність, стійкість, воля, гостинність та відкритість наших домів, справжня турбота про дітей? Відверто кажучи, у нашій історії були явища, які не сприяли зміцненню сім'ї, для цього нам слід фільтрувати минуле.
   Ми повинні прийняти те, що було прекрасним, й відкинути те, що було неправильним. Бути сміливими, щоби називати речі своїми іменами! Є багато речей, які нам намагаються накинути, і кажуть що це культурно, бо живемо у XXI ст.: "нормально" жити цивільним шлюбом; "нормально" кинути, якщо розлюбив; "нормально" передумати й вбити, якщо не хочеш народжувати; "нормально" самому вирішувати якої ти статі; "нормально" зраджувати, якщо сильно хочеться...
   Всі ці "нормальності", є результатом маніпуляцій і цілеспрямованих компаній по знищенню сім'ї в Україні та світі. Батьки не можуть, покластися на культуру для зміцнення сімейних цінностей. Чого їм слід чекати насправді, так це того, що багато культурних явищ, що впливають на їх дітей — будуть активно підривати цінності їх сім’ї, тому пильнуйте!
За матеріалами "Лабораторії дитинства"

2 коментарі:

  1. Над Україною згущуються хмари. Україну методично і поступово знищують. На виборах перемогла Олігархія, поставивши президента - маріонетку Зеленського. Протягнули ринок землі. У ВР Слугами вже внесено закон про 5років за критику ЛГБТ. Ульяна Супрун вже розгорнула кампанію за легалізацію легких наркотиків. Лицемірно спекулюючи на медичному застосуванні наркотика канабісу, хоче зробити його загальнодоступним, що приведе до масового поширення наркоманії серед молоді.

    ВідповістиВидалити
  2. На жаль, окрім самих українців про збереження тридиційного народного устрою, в тому числі й родини, ніхто не попіклується. Про це варто знати!

    ВідповістиВидалити