суботу, 24 травня 2014 р.

Національна революція: відповідь злу й пориви націй

«Найтісніше єднання людей виникає із їхньої духовної однорідності, зі схожого душевно-духовного укладу, зі схожої любові до єдиного і спільного, з єдиної долі, яка єднає людей у житті і смерті, з однакового бачення, з єдиної мови, із єдиної віри і спільної молитви… Кожний народ має інстинкт, даний йому від природи (а, значить – і від Бога)… Так, кожний народ по-своєму єднається у шлюбі, народжує, хворіє і помирає; по-своєму лінується, працює, хазяйнує і відпочиває; по-своєму сумує, плаче і нудьгує; по-своєму посміхається, сміється і радіє; по-своєму ходить і танцює; по-своєму співає і створює музику; по-своєму говорить, декламує, жартує і красномовствує; по-своєму спостерігає, споглядає і створює живопис; по-своєму досліджує, пізнає, міркує і доводить; по-своєму бідує, чинить благодійність і виявляє гостинність; по-своєму будує домівки і храми; по-своєму молиться і геройствує; по-своєму воює…» – так описує суть нації російський філософ Іван Ільїн.
  Так націоналісти прагнуть повноцінної самореалізації своєї нації! Перешкодою цьому є внутрішня окупація антинаціональним елементом, який знущається з народу та впроваджує збоченські закони.
 Шлях осягнення добробуту нації – Національна революція – прагнення гармонії для повноцінного життя у своїй державі! І світ виходить на боротьбу проти зла – проти антилюдських, аморальних наступів лукавого! Пропаганда збочень та деградація людини – це зло, що руйнує внутрішній світ, веде до виродження та викликає спротив у всіх, у кого залишилась хоч капля людського! А таких – величезна більшість!
   Соціальні, економічні негаразди, обмеження прав та переслідування за бажання бути людиною також кличуть на вулиці усіх, хто відчуває негативний вплив антинаціональної влади. А влада тримається лише на кийках режимних псів – людей, які перебувають на службі в ролі правоохоронців за зарплату-кістку. Їм неприємна собача робота, переслідування свого ж народу і деградація, яку несуть господарі, тому вони зрадять їм, собі ж на догоду!
   Для утримання своєї системи зло веде також політику мультикультуралізму. Очевидним є факт непоєднуваності непоєднуваного – змішання націй! Тому ворожнеча та взаємне знищення людей, творінь Бога, є роботою диявола. Відповідно християнськість (пропаганда любові до ближніх) національної революції є очевидною і, звичайно, передбачає повернення націй у свої означені межі! Жителі країн, що змушені шукати кращого життя у чужих землях з радістю повернуться на свої терени і здобудуть там свої національні держави, поваливши своїх же антинаціональних окупантів! Міцніші національні держави як добрі самаряни підтримають слабших. Лише, представники націй – сприяйте національному зміцненню держав у яких хочете добре жити!

  Національна революція – єдиний вихід, адже прагнення духовної та національної волі незнищенне! Поступ національної революції незворотній, і пропорційний наступу сатани! В багатьох країнах, де зло закріпилося, громадяни відчувають різку необхідність повалити владу ставлеників нечистого. Адже тільки національна держава забезпечить всебічний добробут нації (духовний теж) – без психологічного насильства, без легалізації збочень. Тоді людина зможе забезпечити свою волю у рамках національної ідеї та здорового глузду без тиску держави на свідомість!

   Збоченців не будуть переслідувати, їм буде надано лікування, або створено резервацію – задовольняйтесь скільки хочете і не псуйте людям життя! Бо ж спостереження і відраза до збочень породжують психічні розлади більшості нормальних людей, тому заборона демонстрацій збоченців буде подібною забороні куріння, яке пошкодить здоров’ю ближніх!
   Бажання добробуту нації веде народ до визволення для задоволення національних потреб! Національна ідея у всіх країнах світу непереможна, адже її поширенню нині не має меж (хоча поки що ЗМІ у руках зла). А переслідування носіїв і реалізаторів націоналізму тільки зміцнює ідею, сприяючи її зближенню з нацією!

 Народи повстають проти гнобителів! Найперше повстають окуповані імперськими та сатанинськими тенетами. Найбільшими є гнобитель Кремль, ЄС, де зло відкрито показує свій оскал. Імперії падають, зло терпить поразку пориваючись у агонії – з одного боку – спроба відновлення Радянського союзу, з іншого – узаконення збочень!
   Націоналізм – це дієва любов до своєї нації, її захист і самопожертва задля добробуту своїх ближніх. Націоналізм нетерпимий до нацизму (хоча часто вороги змішують ці поняття) і з повагою ставиться до всіх націй, які поважають інші нації!! І кількість правдивих націоналістів кожного дня зростає, спостерігаючи зло і відчуваючи до нього відразу! Тому націоналістів веде ідея любові, справедливості, жертовність добробуту цього світу!

   Націоналісти не прагнуть бути владою, але вони не відмовляться прийняти на себе хреста владної відповідальності щоб чинити добро для ближніх (для збоченців та свавільних окупантів теж)…
   Націоналісти не хочуть насильства, вони хочуть миру! Тому вимагають припинити насильство! В противному випадку – вони силою національної громади не дозволять знущання над собою! Їх сила – мільйони, мільярди прагнучих національної справедливості людей, невдоволених політикою збочених дегенератів та узурпаторів на найвищих посадах! Зло має бути покаране, тому рекомендуємо йому зупинитись, інакше жара пекельних казанів тільки збільшить температуру!

   Хай живе новітня українська національна революція!
Автор – Андрій Подільський

Немає коментарів:

Дописати коментар