неділю, 5 жовтня 2014 р.

Дій самостійно, здобувай реванш!

Націоналізм – це складова частина ідеї поступу нації та побудови справді національної держави в Україні. Націоналізм ґрунтується на усвідомленні вічного закону боротьби популяцій за виживання і народних почуттях, які цій боротьбі відповідають. Боротьба за виживання передбачає нарощування сили популяції, яку вона використовує в боротьбі за свою незалежність і життєвий простір проти інших популяцій. Національні почуття, які відповідають цій боротьбі, називаються національними любов'ю й ненавистю. Саме до цих простих почуттів звертається націоналізм і часто ототожнюється обивателями з одним з них, хоча виходить із обох одночасно. Почуття любові до своєї нації є природним для кожної людини в здоровій національній спільноті. Любов до своєї нації підбурює людину до праці на її благо, яке відбивається згодом на ній самій.
   Але настільки ж природним є й почуття ненависті до ворогів Батьківщини і нації, як внутрішніх, так і зовнішніх. Саме це почуття дозволяє нації і людині окремо відстояти свою незалежність від ворожих нападів. У націоналізмі ненависть до ворогів нації є зворотною стороною любові до націй. Дане правило є частиною людської сутності. Неможливо любити свою матір, і не ненавидіти тих, хто з неї знущається. Тільки той, хто пізнав любов, може дійсно щиро ненавидіти. Тому націоналізм будить ненависть винятково зі спонукань любові. З тих же спонукань, спрямованих на збереження й розвиток своєї популяції націоналізм будить у людині відчуття гордості за свою націю і її винятковість, бажання зберегти її від чужорідного впливу (рашизму, іслаиізму, мультикултуралізму), почуття недовіри до чужинців, які природно відстоюють свої чужі інтереси.
   Наразі перед укарїнською нацією стоїть завдання здобути справжню свободу і незалежність. Українці нині борються на Східному фронті проти московських окупантів та люстрючи продажне чиновництво в тилу за свободи, які дозволять нашій нації жити і працювати на своїй землі, залишаючись при цьому незалежною і вільною від пагубних чужорідних впливів.
 Українські націоналісти, які залишаючись в тилу очищають владу від "реальних політиків": корупціонерів та хабарників, прагнуть захищати себе самостійно! Держава має забезпечити своїх патріотичних громадян вогнепальною зброєю якщо хоче і далі існувати на мапі Європи та світу. Якщо влада у вигляді Верховної Ради та Президента України не підуть на поступки для самозахисту українців від ворогів та манкуртів-зрадників, українці це зроблять самі. Прикладом стануть події на майдані цієї зими! Якщо влада демократів-патріотів остаточно не очиститься від московської отрути до влади прийде справжня військова диктатура – хунта!
   Українська нація – це вольова народна спільнота, що розглядає державу як свою владно-політичну організаційну форму. Революція Гідності, так званий Євромайдан, довели, що українці дозріли до громадянського суспільства, до національної єдності – солідаризму – у часи війни, економічної та політичної скрути. Тому, час реваншу націоналізму, патріотизму та солідаризму української нації нарешті настав! Якщо влада не хоче і не буде рахуватись із прагненням українців збудувати дійсно національну державу, захистити свої рубежі, відвоювати окуповані землі, як це було у часи Центральної Ради та Директорії УНР, тоді діяти будуть самі вольові українці!
 Священним обов’язком кожного законослухняного громадянина є акт ефективної нейтралізації потенційних злочинців-дегенератів в межах чинного законодавства, особливо в умовах неоголошеної війни або АТО. Але бурхливі часи вимагають докорінних, навіть жертовних змін!
   14 жовтня всі активні законослухняні патріоти, українські націоналісти, бійці добровольчих батальйонів, збираються в центрі Києва аби довести, що Слава Героїв УПА живе нині у кожному вояку на Східному фронті в зоні АТО!
   Українцю, дій самостійно! Здобувай свій реванш! Або Україна переможе або загине під чоботом московського окупанта за мовчазної згоди "реальних політиків" і влади ренеґатів!
   Слава нації!
Автор – Ревуч Січовий

Немає коментарів:

Дописати коментар