суботу, 1 листопада 2014 р.

Український націоналіст як боєць

Особливі умови життя і діяльності націоналіста вимагають, щоб він був наділений цілим рядом фізичних, моральних і розумових якостей. Інакше він не зможе пристосуватися до умов підпільної діяльності і виконати доручене йому завдання. Отож яким вимогам має відповідати Український націоналіст?
   Перш за все необхідно щоб він був жителем того міста де ведеться боротьба. Таким чином він матиме там людей, що відчувають до нього симпатії, крім того він досконало знатиме місцевість і тому зможе виконувати більшу роботу.
  Атаки націоналістів швидкі і рішучі. Супротивника потрібно знищити протягом кількох хвилин, а іноді, і кількох десятків секунд. Після цього необхідно моментально зникнути, втікаючи від погоні. Тому запорукою виживання революціонера є мужність і прекрасна фізична підготовка.
  Чудовими методами підготовки є регулярні заняття єдиноборствами і силовими видами спорту такими, як бокс, кікбоксинг, вільна і греко-римська боротьба, гирьовий спорт, бодібілдинг і т.д.
   Бій – це кульмінація діяльності революціонера. Революціонер живе очікуванням бою, готується до бою, і з особливою радістю іде в бій. Знищити якомога більше окупантів, нагнати на них якомога більше страху та захопити якомога більшу здобич – ось що є дійсно важливим в усій діяльності революціонера.
   Окрім зброї, націоналіст повинен мати при собі бинт, дезінфікуючий засіб (наприклад розчин йоду), антибіотики та знеболюючі засоби на випадок поранень. Бажаною є наявність респіратора на випадок газової атаки.
   В разі потрапляння націоналіста в полон, його товариші, як вже було сказано вище, повинні негайно змінити місця проживання, і перейти на інші конспіративні квартири. Завданням же націоналіста, що потрапив в полон, є якомога довше протриматися не здаючи своїх товаришів.
   Безумовно, сучасні методи катувань і фармакологічні препарати, що допомагають "розв’язати язика" рано чи пізно зроблять свою справу. Однак, завданням полоненого націоналіста є, якомога довше поводити своїх катів за ніс, даючи змогу своїм товаришам перейти на нове місце. Необхідно банально брехати, даючи неправдиву інформацію щодо імен своїх друзів та місць їхнього можливого перебування.
   Націоналіст повинен розвивати свій інтелект. Особливою популярністю в нього мають користуватися книги по військовій справі і криміналістиці, а також підручники з радіоелектроніки, медицини (анатомія, фізіологія, хірургія, фармакологія) та хімії (вибухові речовини).
   Дуже бажано здобути професію лікаря (медичний університет) або молодшого медичного працівника (медичний коледж).
   Коли націоналіст іде на справу, він має вдягатися у зручний одяг спортивного типу, хоча можна вдягати і джинси. В такому одязі зручно битися і бігати. Крім того можна вдягти невеличкий рюкзак, в якому можна сховати зброю і боєприпаси.
Автор – Ярослав Оболонський

Немає коментарів:

Дописати коментар