вівторок, 10 вересня 2013 р.

За Перуджу без наркотиків!

Минулої суботи, 7-го вересня 2013 р. у Перуджі в центрально-італійському регіоні Умбрія активісти неофашистської та націоналістичної організації CasaPound Italia провели маніфестацію присвячену боротьбі з повзучою ісламізацією Італії та засиллям нелегальних іммігрантів в регіоні.
  На головній площі Перуджі – П’яцца Ґрімана (італ. Piazza Grimana) більше 100 осіб CasaPound Italia на знак протесту проти засилля нелегальними іммігрантами робочих місць в Перуджі, торгівлею наркотиками і посилення злочинності.
  За словами активістів, місце для проведення демонстрації було обрано символічно, адже саме на П’яцца Ґрімана (італ. Piazza Grimana) минулого року почалась руйнація історичної забудови неіталійськими інвесторами, які будують склобетоний мавзолей – центр модних бутіків.
   «Окраса нашого старовинного міста, П’яцца Ґрімана стало його негативним символом, що уособлює собою деградацію населення та архітектури Перуджі…», – зазначив голова осередку CasaPound Italia в Перуджі, Антоніо Рiбeккo.
 «Наркоторговці, що заполонили місто, переважно мусульмани, вихідці з країн Африки, в кожному темному кутку, на кожному перехресті розпочинають свою чорну працю як тільки сонце заходить за обрій. Хіба ці люди є господарями нашого міста? А як бути з цими трейдерами-інвесторами, які знищують історичний центр нашої чудової Перуджі? Пересічні городяни приходять протестувати мирно, а поліція та карабінері за наказом цих забудовників закидують людей сльозогінним та перцевим газом, обливають з водометів. Хіба цієї Італії ми хочемо? – Ні! З цієї причини, з тієї простої причини, що нам не подобається відношення нових господарів Перуджі до нас, корінних мешканців цього міста, не маючи більше жодної пропозиції в руках, ми вимагаємо повернути місто городянам, а не нелегалам, тредерам чи наркоторгівцям!», – підсумував голова осередку CasaPound Italia в Перуджі, Антоніо Рiбeккo.
 На маніфестацію до активістів CasaPound Italia було запрошено радника мера міста Джованно Пачюлло, який визнав, що забудова П’яцца Ґрімана (італ. Piazza Grimana) дійсно має негативні наслідки для історичного фону центра Перуджі, але контракти підписані, і будівництво ніяк не зупинити, як кажуть – гроші мають працювати.
  «Я погоджуюсь з вами, однак проблема не тільки в наркотиках і забудові центра Перуджі, але і в безпеці наших вулиць. Щодня шприци для наркоманів продаються у великій кількості на вулицях міста, поліція не в змозі боротись сама. Люди самі мають знищити наркоторгівлю як явище», – зазначив Джованно Пачюлло.
 Активісти CasaPound Italia дорікнули раднику за його лукавство і нагадали, як минулого року так само – мирною маніфестацією вимагали освітити П’яцца Ґрімана (італ. Piazza Grimana) і прилеглі вулиці, аби наркоторгівці не могли ховати свої грішні діяння в темряві. Нагадали раднику і обіцянку самого мера Перуджі про надання коштів на житло для молодих пар італійців та для відкриття нових підприємств випускникам навчальних закладів регіону Умбрія. Але все це залишилось лише словами мера Перуджі.
  «Давайте подивимося ширше на проблеми нашого міста. Треба не тільки визнавати свої недоліки, а й уникати виправляючи їх. Ситуація, в якій знаходиться місто є результатом брудної політики корупційної бюрократичної влади, самовдоволеною своїми справами з продажів історичних ділянок Перуджі. Ми закликаємо народ Перуджі, який досі залишався безпорадним перед обличчям страху і обману, що просто не знав, як правильно боротися з цим. Ми запрошуємо всіх вас, мешканців Перуджі встати разом з нами в єдину силу, що зруйную модель старої політики і створить нову, кращу!», – підсумував голова осередку CasaPound Italia в Перуджі, Антоніо Рiбeккo.
За матеріалами – CasaPound Italia Perugia

Немає коментарів:

Дописати коментар