неділю, 5 березня 2017 р.

Маніфест Нової Доби

Перед нами стоїть нова епоха. Часи, що передували їй - закінчилися. Відбулася Велика зміна Буття. Те що було до нас, тепер лише нагадування про минулий занепад. Занадто довго було засилля занепалих. Більше 200 років ми чекали цього часу. Все що було до них, було лише приготуванням, а що після підготовкою.
   Французька буржуазна революція кінця XVIII-го ст. принесла в наш світ руйнування основ: основ закону і порядку, основ віри, основ любові. Чума поглинула світ і світ став чорним. Але світло було і там. Наполеон Бонапарт - великий корсіканец, не по достоїнству оцінений і невірно растрактованний. Він не був частиною цієї чуми - він був реакцією на хворобу. Він перший вказав шлях і почав слідувати йому, тим самим навчаючи нас.
   Про цей час писали. І писали багато... Його чекали з нетерпінням Гельдерлін, Новаліс, Гайдеґґер, Юнґер, Евола і багато інших письменників і мислителів, чий борг був доставити нам ті знання, той нескінченний резерв ресурсів, щоб ми використовували його в цей час, незважаючи на те, що їх чекав сором і нерозуміння з боку сучасників.
   Закінчився час залізних, пішла епоха титанів. Настав час Богів! Ми апологети нової щирості. Ми заявляємо про повернення до основ. Нам чуже те сприйняття, яке було. Те іронічне нав'язування, та слабкість упереміш з жовчю. Ми вийшли з порочного кола симулякрів. Ми віримо в сьогодення. Ми віримо в те забуте і споганене занепалими. Ми ті хто діє. Ми ті хто будуємо. Заради вищого блага. Заради вищої мети.
   Ми заявляємо про повернення поваги. Ми заявляємо про повернення простих істин. Ми ті, хто знайшли мужність взяти на себе відповідальність серед побитих слабкостями минулого: наркотиками, хіттю, брехнею... Відповідальність за правду. Відповідальність за любов. Відповідальність за все те краще, що було осоромлені. Ми ті, хто вірить в ідеали. Ми ті, хто готовий жертвувати. Ми - існуємо. Ми - батьки!
   Ті, хто бере на себе відповідальність за виховання нових поколінь. Поколінь чесних людей. Поколінь відповідальних людей. Поколінь гідних. Ми - індивідуалісти. Ті, хто повернули почуття і віру. Ті, для кого ідеали не порожній звук. Ті, для кого Батьківщина їх прапор. Ті, хто ставить себе останнім. Ті, хто бачать мету.
   Нехай живе Таємна Україна! Wer rettet uns den Frieden, wenn nicht wir selbst...

Немає коментарів:

Дописати коментар