четвер, 16 квітня 2015 р.

Кілька слів про Реванш

Вперше слово Реванш (фр. Revanche – помста), як ідеологічний термін, почали вживати в Франції 1870-х рр. у зв'язку з прагненнями націоналістично сил повернути окуповані Німеччиною землі. Негативне забарвлення, як і для низки інших політичних визначень, йому привив Совєцький Саюз, застосовуючи термін в масовій пропаганді, як синонім шовінізму та політики, що орієнтована на експансію.
   Для нас Реванш – це гасло, стратегія, стиль, ідея та інструкція, що найбільш яскраво та лаконічно вміщує в собі та виражає нашу головну мотивацію, зовнішні та внутрішні вектори боротьби:
1. Експансія та контроль.
2. Мужність та безкомпромісність.
3. Велич і слава проти капітуляції та безпеки.
4. Пропаганда та тотальний всебічний наступ.
Ми повстання людей, що стиснувши зуби та кулаки, діють! Ми об'єднання непримиренних!
  Сьогодні українська держава знаходиться під повним контролем фінансово-промислових груп. Встановлена ними система господарювання, що відома як олігархат – це хвороба. Її метастази взяли під контроль всі ланки української влади, в тому числі засоби масової інформації. Останні формуть ваше уявлення про те, що парламентаризм, виборча система та “демократія” – це єдина і безальтернативна система функціонування суспільства. 
   Ліцензію на тотальне свавілля та всеохоплюючу владу, олігархам видає український народ, що обирає підконтрольну їм маріонетку на так званих виборах. Отже, організм сучасної держави вже нежиттєздатний без хвороби. Вихід один – повна ліквідація та створення нового утворення шляхом Революції.
   Війна та події 2013-2014 рр. вигартували новий тип людей, що готові діяти радикальними та рішучими методами. Вони, попри ґвалт переляканих лібералів та тиск репресивної машини, відчули смак ворожої крові та вже не збираються зупинятись. Тепер ці люди потребують організації та озброєння єдиними ідеологічними принципами.
  Реваншизм – це підготовка та організація національних сил до війни з Олігархатом. Реваншизм – це безпосередня участь у війні проти окупантів з метою перенести бойовії дії, а по-можливості і революційну стихію, на територію ворога. Ми забов'язані компенсувати відсутність значних матеріальних ресурсів безкомпромісністю та самопожертвою. Вирвати з лап олігархату монополію на насильство! Для цього ми потребуємо широкої підтримки та залучення до спротиву рішучої молоді та інтелектуальних верств населення.
   Гвинтівка без книги стріляє в морок! Наші вороги опираються на рахунки швейцарських банків та на податкову систему Російської Федерації, ми – лише на власну волю. Вперед!

Немає коментарів:

Дописати коментар